Minimale order €75,00 > Gratis bezorgd I Minimum order €75,00 > Free delivery

‘’In the clear and deep waters of the oceans, fishermen catch our top quality seafood’’

Freshly Caught. Freshly Ordered. Freshly Delivered.

usp-1

Verse producten van top kwaliteit!

usp-2

Met zorg en aandacht voor u bereid en verwerkt.

usp-3

Gekoeld bezorgd op donderdag en vrijdag.

usp-4

Wij streven naar 100% tevredenheid.

oesters

Vakmanschap en (h)eerlijke kwaliteit

Elke dag vers geleverd en van hoge kwaliteit

Wij streven naar 100% klanttevredenheid

Voor de eerste keer maaltijden besteld en wat 'n goed idee. Het was gewoon : perfect. Keurig verpakt / chauffeur complimenten. Zeker 'n aanrader. Tot de vlg. keer.

Marga Brooijmans

Beste wensen voor super 2022! Bedankt voor de verzorgde en stipte levering van de heel lekkere kreeften.

Vaes Simone

Wij zijn goed verzorgd met nieuwjaar Alles was perfect oesters kreeft lekker nogmaals dank voor bezorging thuis was toppy tot vrijdag op de markt in temse

De roeck albin

We hadden een bestelling voor Kerst en ook voor Oudjaar. Zeevruchten, kreeft, zalm enz. Allemaal super vers en top kwaliteit! Ook de coquilles met spek en holandaise saus voor in de oven (heeeel lekker!) Mooi verpakt en ook op tijd geleverd met gekoelde, propere wagens (is ook belangrijk...) Ook vriendelijk :-) Jullie hebben er zeker een klant bij!

Marleen

Topproducten, niet te duur, vers en stipte levering met goede track and trace

Goossens

De beste service ooit !

Annie

Geachte, Wij wensen het ganse team een gelukkig nieuwjaar. Wij willen jullie ook bedanken voor de lekkere producten die jullie leveren. Ook de personen die de leveringen brengen zijn zeer correct . Dus wij zijn zeer tevreden, tot volgende bestelling.( groeten aan de Frans) Gr. Rudi en Marleen

De Beule Rudiger

Seafoodmarkt staat voor vakmanschap en (h)eerlijke kwaliteit

Ooit vis geproefd van sterrenkwaliteit? De echte fijnproevers willen niets anders meer! Seafoodmarkt levert topkwaliteit aan vis, schelp- en schaaldieren, gewoon bij jou thuis.

Hoe wij de beste kwaliteit leveren? Seafoodmarkt is een familiebedrijf, van oorsprong uit Tholen. Onze familie voelt zich al meer dan 25 jaar als een vis in het water, maar dan op de markt met onze viswagen. We zijn doorgegroeid van de Nederlandse markt naar de Belgische markt en vervolgens naar deze ‘online marktwagen’. Wat ons typeert is onze selectie aan luxe producten. Wij gaan alleen voor het beste van het beste en het verste van het verste. Al onze producten worden met zorg persoonlijk en gekoeld aan huis bezorgd. Bestel 24/7 online jouw vis, schelp- en schaaldieren.

Seafoodmarkt staat voor vakmanschap en (h)eerlijke kwaliteit
quote-bg-image

Voor de ultieme smaakbeleving & echte liefhebber